Loading...
Home>Feesten>Feestzalen
Feestzalen 2022-09-12T19:12:09+02:00

feestzalen

Apollo heeft een aantal feestzalen en ruimtes ter beschikking. Deze ruimtes kunnen gebruikt worden voor allerhande doeleinden, met name onze grote feestzaal is geschikt als feestlocatie voor een bruiloft, bedrijfsfeest, communie of een verjaardag. De zaal kan uiteraard ook voor andere evenementen worden gebruikt. Als voorbeeld vergaderingen, seminars, cursussen, koffietafels en presentaties.

Naast de grote feestzaal hebben we een serre. Deze ruimte sluit aan op de grote feestzaal en leidt naar de tuin. De serre is ideaal om te gebruiken in combinatie met een tuinfeest of bbq feest. De serre kan overigens ook apart gebruikt worden voor feestjes.

De serre als ook de grote feestzaal hebben een aparte ingang. De locatie is zo opgezet dat deze flexibel inzetbaar is en de ruimtes bij elkaar betrokken kunnen worden, maar ook als aparte ruimtes gebruikt kunnen worden. Doordat we zo flexibel zijn met de ruimtes is Apollo tevens uiterst geschikt als trouwlocatie.

Naast deze feestzalen hebben we ook nog een muziekkelder en een vergaderruimte.

Als je een duidelijker beeld wil krijgen van de indeling van onze horecagelegenheid kunt u de virtuele tour eens bekijken.

De grote feestzaal

Deze zaal is het meest geschikt voor een middelgroot tot groot feest. Hier kunnen we tot 250 mensen ontvangen. Toch kan deze ruimte ook aangepast worden op grootte. Dit is handig als u een kleiner feest wil houden. De zaal kan namelijk in tweeën opgedeeld worden. U kunt zelf kiezen welk deel u het meest aanspreekt. De grote zaal sluit aan op de serre en de tuin. Deze ruimtes kunnen betrokken worden bij de grote zaal. Zo kunt u niet alleen een groter feest houden, maar hier kunt u bijvoorbeeld het koud of warm buffet laten plaatsen. De tuin is ideaal om even rustig op adem te komen, maar deze kan ook gebruikt worden voor het geheel door ons verzorgde bbq arrangement.

Hieronder vind u enkele foto’s van de grote zaal. Al zeggen we het zelf: zo krijgt u een beeld van een van de mooiste feestzalen van Blerick.

De serre & tuin

De serre die uiterst geschikt is voor onder ons feestjes en sluit tevens aan op onze tuin, waardoor deze ruimte ideaal is om te betrekken bij   buitenactiviteiten, zoals een BBQ feestje. Bij een communiefeest dat meestal voor een deel buiten plaatsvindt kan de tuin eventueel gebruikt worden voor het plaatsen van een luchtkussen. Daarnaast heeft de tuin uiteraard een buitenterras en is geschikt voor allerhande doeleinden.

Als er een groot feest plaatsvindt met een BBQ dan wordt de serre en de tuin gewoonweg bij de grote zaal betrokken. De serre wordt meestal ook gebruikt voor het koud of warm -buffet te plaatsen. Dan is er een aparte ruimte voor het eten en kan het feest in de grote zaal en/of buiten gewoon lekker doorgaan.

De muziekkelder

De muziekkelder wordt met name gebruikt door bands om te repeteren, maar deze ruimte kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. In de kelder repeteren regelmatig bands, zoals the automatic dpb. Deze coverband treedt regelmatig op in Venlo en omtreken, maar ook bij Apollo mogen we af en toe genieten van deze band. Bands die een repetitieruimte zoeken zijn altijd welkom om eens met ons in gesprek te gaan.

de sjef canjels vergaderzaal

Deze ruimte is met name geschikt voor vergaderingen, presentaties, cursussen en workshops. Ideaal als u op zoek bent naar een vergaderruimte in Blerick of nabij Trade Port in Venlo. Deze vergaderruimte die voorzien is van gratis wifi kan ook uitgerust worden met stoelen, tafels, flipover en andere vergader attributen die u denkt nodig te hebben tijdens uw event. Wij kunnen de opstelling zo inrichten dat u direct aan de slag kunt. Uiteraard is het ook mogelijk om een passend arrangement samen te stellen. Het arrangement kan afgestemd worden op uw wensen. Alleen koffie en gebak of wilt u achteraf ook nog even na borrelen in de Serre of ons écht Blericks Café? Wat dat betreft zijn we heel flexibel en kunnen hier afspraken over maken.

Als u meer ruimte nodig heeft dan kan de grote zaal of serre omgetoverd worden tot een top vergaderlocatie. Het is uiteraard afhankelijk van wat uw wensen zijn en de ruimte die u nodig heeft. Wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op.

Waarom deze naam? Sjef Canjels was een bekende Blerickse kunstenaar die regelmatig bij Apollo te vinden was. Hij was een geliefd persoon. Net voor zijn overlijden is deze zaal omgetoverd tot de Sjef Canjels zaal.

Wilt u een feestzaal afhuren in Venlo of Blerick dan kunt u dan kunt u bij ons terecht. Onze feestzalen zijn geschikt voor een klein of een groot feest. De zalen zijn met elkaar verbonden, waardoor we een heel flexibele ruimte indeling kunnen bieden. Als u een feestzaal wilt huren voor een klein feest dan kunt u voor de serre kiezen of een helft van onze grote zaal. Echter als u een groot feest, zoals een bruiloft wil geven dan kunt u gebruik maken van onze grote feestzaal en eventueel Serre. Hierboven staan alle zalen omschreven.

Rondleiding door Apollo?

Wij hebben een virtuele rondleiding laten maken van onze horecagelegenheid. U kunt nu de zalen, café en andere vertrekken bekijken door gewoon met de muisknop op de doorgangen (deuren) te klikken. Zo krijgt u een goed beeld van de indeling van het pand. Alle vertrekken kunnen 360 graden bekeken worden. Als u ons café en zalen in het echt wil zien dan adviseren we u om gewoon een aan te komen of gewoon een afspraak te maken. Een afspraak maken kan beter zijn als u een persoonlijke rondleiding wil.