Loading...
Home>Feesten>Evenementenlocatie
Evenementenlocatie 2022-09-12T19:11:32+02:00

Evenementenlocatie in Venlo & Blerick

Op zoek naar een nette & sfeervolle evenementenlocatie in Venlo of Blerick? Wij hebben een grote zaal die opgedeeld kan worden in tweeën. Deze zaal is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte. De sfeer van de ruimte is met verlichting en versiering uiteraard aan te passen aan jouw evenement.

Aan onze evenementenzaal grenst ook nog een serre die betrokken kan worden bij je evenement. Zeker als je een aparte ruimte nodig hebt is de serre ideaal. De serre an sich grenst ook aan onze achtertuin. De achtertuin kan ook voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Vraag je je af of onze locatie geschikt is voor jouw evenement? Wil je meer weten hierover?

Bel dan direct naar ons: 0622479401

Onze accommodatie is geschikt voor allerhande zakelijke bijeenkomsten, zoals jouw event! Daarnaast worden de ruimtes ook gebruikt voor vergaderingen, feesten, cursussen en bruiloften.

Even praten werkt meestal beter! Je krijgt dan een beter idee van ons als uitbaters & onze mogelijkheden. Stuur een email of bel ons direct even op: 0622479401

Óf als je wil kun je ook langskomen bij ons. Zeker als je in Venlo of Blerick woont is het misschien een optie om eerst even te komen babbelen! Kom dus gewoon eens binnenwandelen of als je dat liever hebt, maak een afspraak door ons te bellen of mailen.

Als laatste kunnen we je nog onze virtuele tour aanbieden. Mogelijk krijgt u hierdoor ook een beter idee van onze horecagelegenheid.

Hieronder volgen enkele foto’s om een impressie af te geven van onze ruimtes:

foto's van de grote feestzaal