Loading...
Home>Feesten>Cursuslocatie Venlo & Blerick
Cursuslocatie Venlo & Blerick 2022-09-12T19:10:32+02:00

Cursuslocatie in Venlo & Blerick

Apollo staat bekend om haar feestzalen, deze worden uiteraard veelal gebruikt voor een bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsfeest. De locatie is echter ook geschikt voor zakelijke doeleinden, zoals vergaderlocatie, zakelijke bijeenkomsten, evenementen en uiteraard als cursuslocatie.

In Venlo en Blerick zijn veel bedrijven, stichtingen en verenigingen die op zoek zijn naar een cursuslocatie. Er zijn al veel mensen die ons gevonden hebben en met tevredenheid hun cursus hebben kunnen geven aan hun klanten.

De multifunctionele ruimtes voldoen bijna aan iedere eis die je kunt hebben voor een cursuslocatie. Zo hebben we een grote zaal die opgedeeld kan worden, maar ook onze gezellige maar ook bijvoorbeeld onze iets kleinere serre die naar onze tuin leidt.

Als cursusgever ben je vrij om bij ons te komen kijken en je ideeën voor te leggen. Alles is bespreekbaar en we kunnen afspraken maken over hoe jij het wil hebben! Je kunt onze grote zaal huren, maar ook gewoonweg een deel ervan huren. Daarnaast is kun je ook onze vergaderruimte huren. Deze is wat kleiner en meer geschikt voor kleinere groepen.

Over eten en drinken kunnen we ook afspraken maken. Wil je broodjes, een kleine versnapering of juist wat uitgebreider. Of wil je gewoon helemaal geen extra’s. Dat kan. Alles is bespreekbaar en mogelijk.

Even praten werkt meestal beter! U krijgt dan een beter idee van ons & onze mogelijkheden. Stuur een email of bel ons direct even op: 0622479401

Óf als je wil kun je ook gewoon eens langswippen. Kom gewoon binnenwandelen of als je je idee liever met ons bespreekt maak dan een afspraak door ons te bellen of mailen.

Als laatste kunnen we je nog onze virtuele tour aanbieden. Mogelijk krijg je hierdoor ook een beter idee van onze horecagelegenheid.

Hieronder vind je enkele foto’s van onze zalen en ruimtes.

foto's van de grote feestzaal

vergaderruimte Sjef Canjels

Wil je een seminar geven?

Een seminar is uiteraard ook mogelijk bij ons. Deze bijeenkomsten omtrent een bepaald onderwerp kunnen goed bij ons gehouden worden. Onze sfeervolle grote zaal is hier het meest geschikt voor. Ben je dus opzoek naar een eventlocatie voor je seminar in Venlo of Blerick neem dan direct even contact op met Mario!

Bel of app gewoon naar: 0622479401