Loading...
Home>Feesten>Communiefeest
Communiefeest 2022-09-12T19:09:23+02:00

Communiefeest

Zoals dat op vandaag de dag hoort wordt een communiefeest groots gevierd. Veel ouders kiezen voor een van onze Blerickse feestzalen om dit speciale feest uitbundig te vieren. Een van de grote voordelen hiervan is dat u zelf minder zaken hoeft te regelen. U hoeft immers uw woning en/of tuin niet om te bouwen tot een waardige feestlocatie. U heeft dan ook meer rust, zodat u zelf van het feest kunt genieten en tijd en aandacht kunt geven aan de bezoekers en het communiekantje.

Onze zalen zijn uiterst geschikt voor een dergelijk feest. Niet alleen kunnen de zalen aangepast worden aan de benodigde ruimte, maar de grote zaal kan ook opgesplitst worden in twee ruimtes. Dan kunnen de kinderen in een zaal spelen en aan eventuele activiteiten meedoen.

In de zomer wordt vaak gekozen voor een barbecue. U kunt van de communie ook een waar barbecue feest maken, waarna u na een tijd de zaal in sluipt om daar het feest voort te zetten tot in de late uurtjes.

Buiten in onze tuin is ook ruimte genoeg om een luchtkussen te laten plaatsen. Dit is en van leukste activiteiten die kunnen plaatsvinden voor kinderen op een communiefeest. Wij kunnen dit eventueel voor u verzorgen.

Wilt u onze gelegenheid beter leren kennen dan kunt u een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding of u komt gewoon eens aan. Ook kunt u gebruik van van onze 360 graden virtuele tour.

Qua eten hebben wij uitgebreide mogelijkheden. Bekijken onze arrangementen eens rustig door. Heeft u een idee of wil u iets anders op het gebied van eten of drinken dan kunt u dat met ons bespreken. Wij leveren graag maatwerk, zodat het feest aansluit op uw wensen.