Loading...
Home>Feesten>Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest 2022-09-12T19:08:20+02:00

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest organiseer je wanneer samen met je collega’s eens wat anders wil doen dan werken. Zo leer je elkaar op een andere manier kennen dan in een werksituatie. Dit heeft als voordeel dat de relatie tussen collega’s versterkt. Niet alleen met je naaste collega’s, maar ook met mensen van een andere afdeling.

De belangrijkste ingrediënten voor een goed bedrijfsfeest zijn: een geschikte locatie, top muziek en niet te vergeten drank & spijs. Dit alles kunnen wij verzorgen. Wil je niet te veel moeite doen om alles zelf te organiseren dan kun je veel aan ons over laten. Jij geeft aan wat je wil en wij organiseren & verzorgen het feest dan tot in de puntjes. Een prachtig inspirerend hulpmiddel zijn onze arrangementen. Zo kun je snel zien wat voor drank- en culinaire arrangementen we bieden en wat de kosten daarvan zijn. Wil je een uitgebreid buffet of lekker luchtige trendy hapjes tussendoor of misschien een beetje van beide? Dit alles is mogelijk, doordat wij maatwerk leveren, zodat jullie feest precies zo kan plaatsvinden als jullie dat in gedachte hebben.

Dus ben je op zoek naar een mooie locatie voor een bedrijfsfeest in Blerick met veel mogelijkheden, dan bevelen wij ons vriendelijk aan. Neem gerust een contact op om te mogelijkheden te bespreken.

Heb je liever zelf de touwtjes in handen dan kan dat natuurlijk ook. Bij deze variant staan wij wat meer op de achtergrond, maar altijd klaar om te helpen. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen DJ laten komen of een activiteit laten plaatsvinden door jezelf organiseert of een derde partij. Uiteraard mag je ook zelf “thematische” versieringen & attributen aanbrengen.

Je kunt bij ons terecht voor feesten tot 250 personen. Wil je een kleiner feest houden dan kan dat in een kleinere zaal of in ons gezellig Blericks café.

Onze zalen zijn met elkaar verbonden en kunnen als één geheel dienen, maar ook als aparte ruimtes. Deze verschillende ruimtes kunnen ook verschillende functies hebben. Zoals bijvoorbeeld een eetzaal! Of te wel een ruimte waar het buffet geplaatst wordt. Of misschien wil je wel een bepaalde activiteit in een bepaalde ruimte laten plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld een darttoernooi. Onze tuin kan ook voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals een BBQ feest. Dat uiteraard voor de hand ligt, maar het kan ook voor andere zaken dienen.

Wil je ons horecagelegenheid beter leren kennen dan kunt je met virtuele tour alle vertrekken eens bekijken met een 360 graden view. Het is ook mogelijk om alles eens in het echt te bekijken. Dan heb je in ieder geval een idee van onze gelegenheid.

Buiten de gewone activiteiten om staan wij er ook open voor om andere activiteiten te organiseren of toe te laten.