Loading...
Home>Feesten
Feesten 2022-09-12T19:07:30+02:00

Feesten

Apollo is een horecabedrijf in Blerick met veel mogelijkheden en uiterst geschikt als veelzijdige feestlocatie. Wilt u een kleinere ruimte voor een “onder ons feestje” of juist een grote ruimte waar veel mensen in kunnen? Wij hebben meerdere ruimtes ter beschikking die geschikt zijn voor het houden van elk soort feest.

De meeste feesten worden gehouden in de grote zaal. Deze multifunctionele feestzaal kan in twee delen opgesplitst worden om de grootte van de zaal aan de grootte van het feest aan te passen.

Bij een goed feest hoort uiteraard ook drank & spijs. We hebben een aantal nauwkeurig samengestelde arrangementen, zoals een drankarrangement, bbq, show de tapas of een warm of koud -buffet. U kunt zelf kiezen welke arrangementen het best bij uw feest passen. Wij kunnen u uiteraard ook adviseren op dit gebied. Uitbreidingen, aanpassingen & aanvullingen zijn altijd bespreekbaar. Schroom niet contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

De grote feestzaal kan uitgerust worden met een podium, zodat een band of een dj zich op een professionele manier kan installeren. Verder is er feestverlichting aanwezig en kunnen wij verschillende type versieringen aanbrengen die bij uw feest passen. Bent u op zoek naar een band of dj voor uw feest dan kunnen wij u wellicht verder helpen. We hebben contacten met een aantal goede artiesten die vaker bij ons hebben opgetreden en uw feest onvergetelijk kunnen maken.

Heeft u plannen voor een feest en u wil meer weten neem dan gerust contact met ons op.

contact