Loading...
Home>Bruiloft
Bruiloft 2022-09-02T22:37:23+02:00

Bruiloft

Trouwen is een van de belangrijkste mijlpalen in het leven van een mens. Samen in het huwelijksbootje stappen doe je maar één keer en het is dan ook belangrijk dat de bruiloft speciaal is én niet te vergeten goed geregeld is. Je hebt heel wat te plannen, waaronder een trouwzaal voor het feest. Deze locatie moet geschikt zijn voor de feestavond en eventueel ook voor de bruiloft receptie. Verder moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Je wil niet dat het aan iets schort of dat er zaken achteraf niet geregeld zijn.

Wij kunnen wij je hiermee helpen! We hebben niet alleen multifunctionele feestzalen die omgetoverd kunnen worden tot top een trouwlocatie, maar wij zijn ook een ervaren team dat er alles aan doet om jouw bruiloft zo neer te zetten, zoals jij dat wil. Wij zorgen ervoor dat jij en je gasten goed verzorgd worden, zodat je een zorgeloze feestavond en eventuele receptie hebt.

De meeste bruiden hebben geen weddingplanner en creëren hun eigen draaiboek. Daar is helemaal niks mis mee, maar het is wel handig om eens met de feestlocatie te praten over je ideeën en mogelijkheden. We kunnen je alvast verklappen dat wij graag maatwerk leveren en graag met je meedenken over ideeën en opties. In overleg is bijna alles mogelijk en kan de trouwzaal zo ingericht worden, zoals jij dat wil.

Heb je vragen, ideeën of wil je gewoon iets meer weten neem dan gerust contact op met ons.

contact

Apollo als trouwlocatie

Onze grote feestzaal is de meest geschikte zaal voor een bruiloftsfeest. Deze kan opgesplitst worden in twee delen, hierdoor is horecagelegenheid een geschikte trouwlocatie voor kleinere, maar ook grotere trouwfeesten. Daarnaast hebben we een aparte serre die naar onze tuin leidt en betrokken kan worden bij de grote zaal. Deze ruimte wordt vaak gebruikt voor het buffet of andere zaken. De tuin kan gebruikt worden voor een BBQ en eventueel een luchtkasteel voor de kids. Ons zalen en vertrekken kunnen geven optimale flexibiliteit om precies genoeg ruimte te bieden. Daarnaast kunnen aparte ruimtes gebruikt worden voor aparte doeleinden.

Geheel vrij en kosteloos kun je onze feestzalen komen bekijken. Het is handig om van te voren even contact op te nemen, zodat een afspraak met je kunnen maken voor een persoonlijke rondleiding. Je kunt ook gewoon even langs wippen of onze virtuele tour van onze trouwlocatie te bekijken. Dit geeft je dan in ieder geval een goed idee van de zalen en de indeling van onze gelegenheid.

Hoe de trouwzaal er precies uitziet ligt aan je wensen. Neem gerust contact op als je meer informatie wil ontvangen.

Wij kunnen je met veel zaken omtrent huwelijksplanning en dan met name het organiseren van het feest en eventueel de receptie bijstaan. We hebben namelijk al veel bruiloften meegemaakt en je kunt gerust contact met ons opnemen voor advies of vragen.