Loading...
Home>BBQ feest
BBQ feest 2022-09-10T23:03:54+02:00

BBQ FEEST

Na een lange Blerickse fietstocht of gezonde wandeltocht met vrienden, familie of vereniging zin in een BBQ? Dat kan in onze gezellige serre & tuin. De serre en tuin is bij uitstek een geschikte Blerickse locatie voor het houden van een barbecue.

Een BBQ vindt vaak plaats na een dergelijke activiteit, echter kan een barbecue ook een feestje op zichzelf zijn. Ook wordt vaak een BBQ gehouden met communie- of bedrijfsfeesten.

Onze tuin kunt u niet bekijken via de virtuele tour, maar wel de serre, grote zaal en overige vertrekken.

Als extra kun je ook een drankarrangement kiezen om het helemaal compleet te maken, maar dat hoeft niet. Wij leveren graag maatwerk, zodat je jouw feest of evenement precies kan afstemmen op je wensen en verwachtingen.

Op onze pagina met arrangementen kun je alle arrangementen bekijken, waaronder het barbecue arrangement. Als je vragen hebt schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen je vragen beantwoorden en ideeën geven die geschikt zijn voor een succesvol Blericks bbq feest.

Het arrangement kan naar wens aangepast worden. Wil je bepaald vlees of vis of een combinatie van beide? Alles is mogelijk. Wil je iets anders dan normaal dan kun je kiezen voor een groot eenpansgerecht. Hierin zijn ook verscheidene mogelijkheden.